godtecharlotte

Humor er den beste medisin <3

Usynlig syk

 • Publisert: 18.05.2017, 20:54
 • Kategori: Blogg
 • De to-tre siste årene har kroppen min kjentes ut som en annens. Jeg lever med fatigue og på de tyngste dagene klarer jeg såvidt å gå på badet og pusse tennene. Tenk at man skal kunne bli sliten av å pusse tennene? Så rart. Det var (og er) iallefall en helt ny og uvant opplevelse for meg. For deg som kanskje er helt frisk er det nok vanskelig å forstå det helt. For jeg ser jo egentlig helt normal ut og jeg kan til og med smile, selv om jeg har vondt i muskler og ledd og kan bli tungpustet av å stå oppreist. Bare se her:   (Nydelige influensasveisen, dag 9😅) 

  Noen dager er heldigvis litt bedre enn andre. Selv om ingen dager er som før jeg ble syk. Nå handler det om å mestre dagligdagse aktiviteter og å finne gleder i det små. Jeg jobber hver dag med å balansere aktivitetsnivået og presser jeg meg litt for mye, som f. eks å bære litt tungt i noen minutter, kan jeg bli sengeliggende noen dager, helt utslått. Dette er så nytt og vondt for meg, vondt fordi jeg nesten føler at jeg ikke klarer noen ting! Vondt for selvfølelsen og vondt for kroppen. Men jeg har ikke lyst til å gi meg og gå ned i kjellern! (Selv om det noen dager kan virke fristende.) 

  Målet mitt er derfor å prøve å finne en mening med hver eneste dag. Å prøve å utføre noen oppgaver, alt ettersom hva dagen og formen tillater. Som i dag for eksempel. I dag har jeg klart å fylle på, ikke bare én, men TO såpedispensere her i hus! Snakk om å være produktiv, hehe! Små gleder :-) 

  Jeg opprettet denne bloggen for å få utløp for følelsene mine når det kommer til å takle utmattelsen som hele tiden er med meg. Så får jeg bare la tiden vise hvor mye jeg tør å åpne meg :-) Jeg liker å bruke humor som medisin for å takle de ekstra tøffene dagene. Jeg elsker å le! Tidligere har jeg vært ganske sosial, men med denne «nye» kroppen så har den siden av meg visnet litt. Så si gjerne hei i kommentarfeltet og fortell meg en ting om deg selv eller to :-) 

  Ønsker deg en fin kveld!

  Hilsen fra produktiviteten sjæl, Charlotte.

  #kreativ #utmattelse #fatigue #produktiv #influensa #usynligsyk #humor

 • Publisert: 18.05.2017, 20:54
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  Lindis

  18.05.2017 kl.21:06

  Føler med deg! Fint å kunne beholde humoren oppi det hele. Jeg har selv crohns sykdom og er mye sliten på grunn av det, så kjenner meg godt igjen.

  godtecharlotte

  18.05.2017 kl.21:11

  Lindis: Tusen takk <3 Ja, absolutt! Er ikke på topp de verste dagene, det skal jeg innrømme, hehe. Men det gir meg mye å smile og å prøve å tenke positivt så godt jeg kan??

  Takk for kommentaren din, den gjør at jeg føler meg litt mindre alene. Utmattelsen min startet med magesmerter som jeg fremdeles har, så kan kjenne meg litt igjen. Vi er noen krigere altså, dette livet er ikke så lett alltid????

  EtVennligPuff

  18.05.2017 kl.21:37

  SÅ herlig at du har humor OG greier å smile selv om du har det tøft! <3

  Hei. ;-) Jeg heter Unni, er selv litt sliten av og til, men sliter nok mest med det fordi jeg er høysensitiv og blir lett overstimulert.

  Ellers elsker jeg også å le, liker å finne de små ting som får meg til å smile OG jeg kjenner at jeg digger bloggen din! ;-) He he..

  godtecharlotte

  18.05.2017 kl.21:57

  EtVennligPuff: Åh, du er god! <3 Tusen takk, jeg prøver hehe ;D

  Veldig glad for at jeg fant bloggen din, Unni. Er alltid så hyggelig å få en kommentar av deg. Er mye fint med å være det også da, men mange inntrykk å ta inn og da kan man fort kjenne på slitenheten. Har kjøpt meg Märtha Louise og Elisabeth Nordbergs bok: «Født sensitiv». Den gleder jeg meg til å lese!

  Og jeg digger DEG! ;-D

  Søtmonsen :))

  18.05.2017 kl.23:59

  Forstår så godt hva du mener. Bra du klarer å holde humøret oppe :) Stå på med det :)

  godtecharlotte

  19.05.2017 kl.12:10

  Søtmonsen ): ?????? Takk, skal prøve på det??

  Atle

  22.05.2017 kl.15:42

  Hei. var det nok ? ;]

  Hvis ikke kan jeg gjøre noe annet du ville, å fortelle noe om meg selv.

  Jeg har en merkelig form for humor, ganske absurd og rar men den er min så jeg liker den. Hvis jeg likevel skal være helt, helt ærlig ville jeg heller hatt en som din, sånn rett frem sak som ikke må forklares bestandig, men sånn er det, vi er heldigvis forskjellige. Håper du får en fin mandag.

  godtecharlotte

  22.05.2017 kl.21:55

  Atle: Synes det er fint at vi er forskjellige. Tenk så kjedelig det hadde vært om alle var like :)
  Takk i lige måde. God kveld :)

  Skriv en ny kommentar

  hits